TILMELD DIG HER:

Efter

Før

FANTASTISK TILBUD:

 GENTLEMEN PORTRAITS 

 fotosession inkl  fremvisning og udvælgelse til kun kr.: 150

SPAR KR: 800,-

Efter

Før

*Kampagnen gældende fra 16.08 til 15.09

 

 

Vi har kun 25 pladser

Spring ud i det nu - Hos os er der ingen forpligtelser!

Du har måske ikke haft de mest positive oplevelser, når det kommer til fotografering. Måske har du været nervøs inden og egentlig bare glædet dig til at fotograferingen var overstået. Desuden kender vi alle til de stive pasbilleder, som vi er nødsaget til at få taget, samt de akavede folkeskolebilleder, hvor fotograferingen tog mindre end fem minutter og resultatet aldrig blev helt godt.

 

Vi tilbyder derfor en fotografering, hvor vi hylder dig og din maskulinitet. En fotografering, som du ikke skal frygte. Vi lover at give dig en fed og anderledes oplevelse, hvor vi tager os god tid til dig og hvor vi sammen får skabt et lækkert resultat - et resultat, som du stolt vil kunne glæde dig over eller give dine nærmeste.

Din indre gentleman’ er til alle mænd. Uanset alder og udseende. Det er både til dig som har brug for at slappe af og have det sjovt samtidig med, men også til dig som har lyst til at udfordre dig selv og skabe en fed serie af billeder, som du selv kan glæde dig over eller forkæle dine nærmeste med. Alle har brug for at trække stikket fra hverdagen og slippe de daglige pligter fra tid til anden. Vi ønsker at give dig en oplevelse i topkvalitet, så vi sørger for at du hele tiden føler dig godt tilpas i vores studie.

100% tilfredshedsgaranti: Er du ikke tilfreds med billederne, kan du altid få en ny tid eller få dine penge retur

Frit valg af fotostudie , vælg i mellem København , Slagelse eller Vejle

 

Fremhæv din indre gentleman og forkæl dig selv eller én af dine nærmeste med et nyt lækkert billede af dig selv!

 

Din oplevelse i studiet

‘Din indre gentleman’ er til mænd i alle aldre. Det er både til dig som har brug for at slappe af og have det sjovt samtidig med, men også til dig som har lyst til at udfordre dig selv. Vores medarbejdere er utrolig søde og imødekommende. Lige fra du træder ind i studiet - til du går igen et par timer senere - vil du blive mødt af smil, grin og en afslappet stemning. Din oplevelse vil derfor foregå i rolige og aflukket omgivelser.

Har du selv idéer til din fotografering, må du endelig fortælle dem til os! Vi er friske på det meste og kan godt lide at lege med det kreative. Sammen finder vi ud af hvad der kan lade sig gøre, så du kan få nogle personlige og fede billeder med dig hjem. Vi gør selvfølgelig vores for at det bliver en fotografering med mange forskellige poseringer, hvor du kan udforske andre sider af dig selv og udfolde din mandighed.

Skulle der til være et bestemt formål med fotograferingen, så tager vi selvfølgelig billederne derefter. Du skal blot være klar på at have det sjovt og slippe dagligdagen for en stund. 

Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Skulle du ikke være tilfreds med din oplevelse, så finder vi enten en ny tid til dig eller refunderer dine penge. Alt efter hvad du ønsker.

Så tør du at springe ud i det?