Tilmeld dig her

 

 

Vil du have dine flotte former frem med en glamourøs fremtoning?

 

Lad os hjælpe dig!


Vi forkæler dig med en lækker, naturlig styling, som vil fremhæve dig, som den skønhed du er og forevige din indre og ydre glød. Vi bringer dine lækre former og karakteristiske træk frem og viser dig en hel ny side af dig selv, du ikke vidste du havde.

 

Vi sørger for det hele!

 

Vi har det hele klar til dig i vores studie. Vi sørger for make-up og styling og forvandler din naturlige skønhed til et evigt minde, som du kan dele i generationer.

 

Du er i trygge hænder med vores professionelle team, som vil guide dig hele vejen.

 

Hvornår har du sidst holdt en fridag?

 

Sæt hverdagen på pause og læg de daglige pligter fra dig med god samvittighed. Tag en dag fri og brug tiden på kun at tænke på dig selv – langt væk fra hverdagens opgaver, pligter og udfordringer.

 

Du trænger til selvforkælelse og en oplevelse for livet, som du kan vise frem og dele med dine nærmeste.

KOM DIN INDRE DIALOG TIL LIVS!

 

”Jeg er ikke fotogen”

 

ALLE er fotogene.

 

At være fotogen handler om lyssætning, poseringer og, vigtigst af alt, at du føler dig godt tilpas. Vi er professionelle og vil guide dig mod nogle fantastiske billeder.

 

”Jeg har tykke lår, mine overarme hænger, jeg har ingen talje….”

 

Lad os sige det, som det er: Den perfekte krop findes ikke!

 

Jo, den eksisterer i modemagasiner, hvor det perfekte kropsideal inkluderer mange timers billedredigering, før det er klar til udgivelse.

 

Ved brugen af lys, poseringer og den rette kameravinkel, kan vi få nye naturlige sider af dig frem, du har aldrig har set før.

 

”Jeg har aldrig stået foran et kamera før.”

 

Så har du endnu en grund til at springe ud i det!

 

De fleste af vores gæster har aldrig prøvet at blive fotograferet af en professionel fotograf. Vi sørger for at du føler dig afslappet og tilpas.

 

”Hvad hvis jeg ikke kan lide mine billeder?”

 

Det er vores opgave og mål at sørge for, at tage en serie billeder af dig, som du ikke kan undvære. Vi vil skabe minder, du med glæde vil dele med dine nærmeste.

 

Vores billedpriser starter fra 295,- og er selvfølgelig inklusiv billedredigering. Du er selvfølgelig ikke forpligtet til køb, hvis der ikke er nogle af billederne du er interesseret i.

 

 

”Hvad skal jeg have med?”

 

Som udgangspunkt er det eneste du selv skal medbringe lidt forskellige outfits, som du ønsker at blive fotograferet i. Men bliver du ringet op og får booket én tid til styling og fotografering, sender vi dig selvfølgelig en bekræftelsesmail hvor alle praktiske oplysninger er beskrevet.

 

 

Hos Poze Photography tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti. Så er du mod al forventning ikke tilfreds med det endelige resultat, kan vi enten tilbyde dig en ny tid i studiet eller dine penge retur.

 

  

*Kampagnen er gældende ved fotografering før den  20.06.2020 i vores studie på Havnepladesn 2 i Vejle

 

Makeup, hårstyling, tøjstyling + fotosession til kun kr.:  197

Normalpris kr 1150,-

 

Kun 21 pladser

 

100% tilfreds eller pengene retur

Spar over 80%

Dit eget skønhedsideal!

Før

Efter

Før

Før

Efter

Efter

Glamourøse Portrætter for kvalitetsbevidste kvinder

Efter

Før

Efter

Efter