Tilmeld dig her

3 grunde til at du ikke skal gå glip af tilbuddet:

Uanset alder og udseende kan vi hjælpe dig med at få fantastiske billeder.

De fleste har aldrig været i et professionelt studie. Vi hjælper dig hele vejen både med poseringer, udvalg af tøj og styling.

 

100% tilfredshedsgaranti

Du behøver ikke at være nøgen eller i undertøj, vi sender dig en inspirationsliste med hvad du skal have med.

Vi kan lave mindeværdige billeder af dig med de mest simple outfits. Husk på at hvis du ikke er tilfreds så få du dine penge retur.

Er du mod alle odds ikke tilfreds med dine billeder, kan du selvfølgelig booke en ny tid eller få dine penge retur.

Forkæl dig selv og din partner

Giv dig selv en boudoir fotografering hos os og overrask samtidig dit livs udkårne med elegante og eksklusive billeder, som vil udstråle sensualitet og personlighed.

Mange kvinder får lavet pikante og sensuelle billeder for at udfordre sig selv og for at få en god, grænseoverskridende og  sjov oplevelse.

Vær stolt af dine kvindelige former og vis din pirrende og feminine glød frem på billeder.

Du vil udfordre og udforske dig selv. Samtidig kan du tage billederne med hjem, som gave til dig selv eller din udkårne, og skabe lidt ekstra krydderi til gavebordet.

Giv dig selv en udfordring, et selvtillids boost og en oplevelse med boudoir fotografering hos os.

 

Om fotograferingen

Vi vil give dig en oplevelse i topkvalitet og vi sørger for at du er tryg i vores studie, som er omgivet af rolige og afslappende omgivelser.

Vores erfaring indenfor boudoir fotografering giver dig mulighed for at få nogle stemningsfyldte billeder som viser din dynamik og sensuelle personlighed frem.

Det er vores job, som fotograf, at skabe en god, behagelig og hyggelig stemning, så du føler dig tryg foran kameraet. Når du er afslappet og nyder din fotografering, har vi mulighed for at fange din personlighed og glød på billeder.

 

Hvad er boudoir?

Boudoir handler om kunst og udfoldelse af den kvindelige krop. I boudoir finder vi kvindens fysiske og indre skønhed frem på en sensuel og kunstnerisk måde. Boudoir handler om, at du som kvinde udforsker din krop, føler dig selvsikker og befriet fra hverdagens rammer. På den måde skaber du nogle sanselige og sensuelle boudoir billeder.

Boudoir billeder handler derfor ikke kun om kroppen, men også om at vise din personlighed, stemning og glød.

 

Hvad skal jeg have med?

Der sættes en time af til fotografering, så der er rig mulighed for at få taget nogle varierende billeder med forskelligt tøj/rekvisitter, hår og make-up – hvis du ønsker det.

Du kan medbringe alt hvad dit hjerte begærer af rekvisitter til din boudoir fotografering.

Det vigtigste er, at du er komfortabel i det tøj du tager på. Når du føler dig komfortabel og tryg, kan vi fange mange gode øjeblikke med kameraet.

Inspiration til rekvisitter og beklædning:

  • lingeri/undertøj, blonder, vest, pels, selvsiddende strømper
  • stilletter, smykker, hatte, lange handsker, tørklæde, fjer, maske, strømpebånd
  • spejl, rosenblade, blomster, stol

Du bestemmer selv, hvordan dine billeder skal se ud. Det er dine billeder og vi vil gøre hvad vi kan for at opfylde dine ønsker til boudoir billederne. Hvis du har set nogle billeder i magasiner, blade eller på internettet, er du velkommen til at tage dem. Du bliver måske inspireret af stemningen, stilen, udtryk, poseringer, belysningen, ect.

 

 

Hvordan foregår fotograferingen?

Når du ankommer til vores fotostudie tager vi en snak om hvad dine forventninger og mål er med dine boudoir billeder. Har du inspirationsbilleder med tager du dem frem og sammen finder vi frem til, hvordan vi opfylder dine ønsker.

Vores omklædningsrum ligger i private omgivelser og du kan skifte tøj i ro og mag uden forstyrrelser. Der vil være tid til tøjskift ind imellem fotograferingen, så vi kan give dig nogle varierende boudoir billeder. 

 

*Kampagnen er gældende ved fotografering før den 30.10.2019 i vores studie på 

Elmedalsvej 1  4200 Slagelse 

Kun 57 pladser!

Spar 1.453 På sensuel fotografering

Fotografering inkl. styling , makeup og håropsætning  for kun kr 297.  En oplevelse på 3 timer