Tilmeld dig her

Vores familiebilleder giver anledning til fortællinger og anekdoter om familiens historie, oplevelser og minder. De viser vores families dynamik, kærlighed og nærvær.

I familiens skød finder vi tryghed, ubetinget kærlighed og sammenhold. Et bånd som styrkes gennem minder, fællesskab og omsorg for hinanden.

Vores familie er i konstant udvikling – børnene bliver store, små nye medlemmer kommer til verden og naturens gang tager desværre også nogen fra os med årene. Derfor er det vigtigt at skabe oplevelser og forevige vores minder med familien.

“En personlig gave siger meget mere end en færdigkøbt fidus. Den fortæller at man har brugt tanker, tid og kræfter. Den viser os, som vi huskes vil.”

Vi vil fange kærlighed, nærvær, personligheder og livsglæde med kameraet og sørge for at hele familien kan kigge på disse billeder mange år frem i tiden med smil, minder og stor glæde over at kunne dele ud af oplevelser og minder, ved at fortælle historien bag billederne.

Fantastisk tilbud for hele familien !

 

100% tilfredshedsgaranti: Er I ikke tilfreds med billederne, kan I enten få pengene retur for fotosession eller vi kan booke en ny tid til jer uden beregning.


 

Tilmed

Fotosession for hele familien inkl. fremvisning  ,udvælgelse og fineart billede i 18x24  for kun kr 99

Spar kr.800

Kampagnen er gældende frem til 05.12.2019

Kampagnen gælder i alle 3 studier  København, Slagelse og Vejle

Kun 21 pladser