BEKRÆFT

Som hos mange andre fotografer er I ikke bundet til hverken køb eller et minimumskøb efterfølgende. Hos os får I selvfølgelig lov til at se alle billederne, før I tager en beslutning om, hvilke I godt kunne tænke jer. Vores billedpriser starter fra 295 kroner, og I vælger helt selv hvilke og hvor mange af billederne, I ønsker.

Vi har mange forskellige produkter. Og kan tilbyde albummer, print, lærreder eller digitale løsninger. Vi er specialiseret i at printe på Fine Art papir, så I kan få indrammet alle jeres bedste øjeblikke og mindes dem i mange år frem.

.

TILMELD

Til kun 300 kr.

1,5 times fotografering i studie. Spar 650 kr. Prisen er inklusive fremvisning og udvælgelse.

Hvem er vi?

Poze er en landsdækkende fotografisk virksomhed, der leverer professionelle produkter til den kvalitetsbevidste forbruger; erhverv såvel som private kunder.  Det primære fokus hos Poze er at skabe oplevelser, som kan følge vores kunder resten af livet i form af højkvalitets produkter fremstillet i vores egne lokaler, som er beliggende i København, Slagelse og Vejle.

Ingen binding

On location

Ønsker I udendørs fotografering eller fotografering på location, kan dette selvfølgelig arrangeres. Ring og hør nærmere omkring pris og hvad vi kan tilbyde.


.

Styling

Hos os har vi flere professionelle makeupartister ansat, som til daglig lægger makeup og sætter håret på alle slags kunder inden fotografering. De har derfor meget erfaring, som også vil kunne ses på billederne efterfølgende. Har I endnu ikke fundet en makeupartist (eller frisør), er der også mulighed for bestilling af dette. Ring og hør nærmere omkring pris og hvad vi kan tilbyde.

.

For godt til at være sandt? 

Ring og hør meget mere: 70 27 18 81 

Eller tilmeld dig og bliv ringet op: 

Konfirmationsbilleder

Mulige tilkøb

Vi har begrænset dage tilbage, så vil du høre nærmere, samt booke tid, så tilmeld dig herunder.

Fix the following errors:
Hide