TILMELD

Kun 29 pladser 

Tilmeld dig her:

 

Kampagnen er gældende fra 28.09-20.10

i vores studie som er beliggende i Slagelse

Poze Photography - Elmedalsvej 1 4200 Slagelse - 70271881 - kundeservice@gmail.com

Vil du være model for en dag ,for kun kr 197 ?

 

 100% tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds med resultatet efter endt fotosession

kan du få en ny tid uden beregning eller pengene retur

KOM DIN INDRE DIALOG TIL LIVS

'Jeg er ikke fotogen'

Alle er fotogene. At være fotogen handler om lyssætning, poseringer, og vigtigst af alt, at du føler dig godt tilpas. Vi er professionelle og vil guide dig mod nogle fantastiske billeder.

'Jeg har tykke lår, mine arme hænger, jeg har ingen talje....'

Lad os sige det som det er. Den perfekte krop findes ikke. Det kan godt være den eksisterer i modemagasiner, men dette kropsideal inkluderer mange timers billedredigering. Ved brugen af lys, poseringer og den rette kameravinkel, kan vi få nye naturlige sider af dig frem.

'Jeg har aldrig stået foran et kamera før'

Så har du endnu én god grund til at springe ud i det. De fleste af vores gæster har aldrig prøvet at blive fotograferet af en professionel fotograf. Vi sørger for at du føler dig godt tilpas.

'Hvad hvis jeg ikke kan lide mine billeder?'

Det er vores opgave og mål  at tage en serie billeder af dig, som du ikke kan undvære. Vi vil skabe minder, du med glæde vil dele med dine nærmeste. Skulle du mod alle odds være utilfreds med resultatet, er du ikke forpligtet til at købe nogle af billederne.

KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSERNE

 

Det er kun fantasien der sætter grænser for din fotosession. Har du selv inspiration til dit look, er du mere end velkommen til at medbringe 2-5 billeder, som du føler dig inspireret af og måske har mod på at genskabe sammen med fotografen. 

Husk på at fotografen er der til at hjælpe med idéer, poseringer og udtryk hele vejen igennem. Du behøver derfor heller ikke medbringe inspiration eller have erfaring foran kameraet. Du skal blot turde springe ud i noget nyt og have det sjovt.


Spar kr 778

Fix the following errors:
Hide